So What



Hur cool är inte den här bruden!? Gillar gillar :))

Hon jobbar med de stora


Kroppen värker av trötthet

Två dagars träningsläger och jag är så trött och sliten. Förvånansvärt konstigt nog har jag inte speciellt ont i kroppen, men förmodar att kroppen eventuellt kommer att strejka imorgon. Vi har i helgen övat på allt som behövs, tryckspelet, försvaret, passningar, anfall, uppspel, skytte, samarbete osv. Lägret har varit jätte givande :))

Alex spelade match i fotbollen idag mot Djursholm och de vann med 8-0, jag tyckte synd om dem. Alex gjorde ett snyggt mål, med vänster foten. Gissa om han är smöga stolt :) Även snygga passningar gjorde han, vilket är minst lika viktigt. Solen stekte och om vartannat kom det en och annan regndroppe där vi stod och kollade på grabbarna.

Under eftermiddagen somnade jag en timme i soffan, med solen värmandes där jag låg, helt underbart skönt. Igår kväll hade jag i min trötthet tydligen lovat Alex pannkakor till middag, jippi, så det var bara att sätta igång och göra all mat. Mats får inte göra mat på 2 veckor (nu är det bara 1 vecka kvar) för det gick shigella bakterie på hans jobb., kul! Står och gör chili con carne  medan jag ska steka pannkakor. Den första pannkakan misslyckas, lika den andra och den tredje när jag inser att något inte står rätt till och inser till min förtret att jag har glömt att tillsätta smör i smeten :( Tar tag i tallriken med de misslyckade pannkakorna för att slänga dem i soporna, håller i tallriken och känner att det gör ont, skit ont, det bränns som f*n. Jag har dock ingenstans att sätta ner tallriken så där står jag och slänger tillslut den på golvet, tallriken går i tusen bitar och jag skriker ;( och grinar. Mats kommer in och frågar vad som har hänt och jag får ur mig att jag har bränt mig, vad gör då min älskling? Han ska vara snäll och hjälpa mig ta upp bitarna från golvet (han tror förstås att jag blivit arg och slängt tallriken på golvet) och bränner sig självklart han också. Grattis!!! I min röra hade jag satt på plattan där tallriken stod, varav den förbaskade värmen. Nu sitter jag här med blåsor på handen och med en slutkörd kropp och ska försöka mig på intern kontrollen som ska upp i nämnden om några dagar.

Imorgon ska vi besikta bilen, hoppas att den går igenom utan anmärkningar. HOPPAS HOPPAS

Nu måste jag jobba vidare,
Kramen


Lördag och träningsläger

Klockan halv nio på morgonen satte jag mig på cykeln, med slutdestination träningsläger. Det blev svettiga pass och nu är jag helt slut i kroppen, men det är ju en härlig känsla :)) Efter handbollen mötte jag upp familjen i centrum för en snabb lunch på den gyllene bågen, det satt fint efter timmar i handbollshallen. Innan jag med trötta ben skulle bege mig cyklandes hemåt var vi och kollade på en cykel som Alex troligtvis ska få i födelsedagspresent. Han fyller 8 år den 18 oktober, tiden bara rinner i väg och jag försöker hela tiden slå bort tankarna på att jag inte är så "himla" ung längre ;)

Nu ligger grabbarna i sina sängar och vi ska ner och mysa framför tv:n med en förhoppningsvis bra film.

Imorgon bitti är det bara att slänga sig på cykeln igen för ännu en dag i handbollshallen. Alex har fotbollsmatch mot Djursholm borta. Jag måste även jobba imorgon, internkontroll uppföljningen måste göras, så det innebär en hel del timmar framför datorn imorgon kväll.

 

Tyvärr har funktionen försvunnit så jag kan inte lägga upp videofilmer, utan här kommer istället länken till en rockig sommarlåt


Nu ska trötter slappa, kramar


Sviter från igår

Jag har så fruktansvärt ont i min häl efter matchen igår, hälsporre månntro!? Ja, match det var en riktig platt match av oss. Det var verkligen ingen glöd i spelet, utan det gick som på sparlåga. För egen del kom jag aldrig in i matchen, utan gjorde en av mina sämsta matcher någonsin :( Brände 2 straffar, under all kritik, en i stolpen och en utanför. (jag satt 1 straff iaf, något att hänga i julgranen) Fy f*siken vad jag sög...

Blåmärken är på sin plats på kroppen, det kan jag ta, men hälsporren is killing me. Nu ska jag strax gå med Alex till skolan och ikväll har han hockeyträning, igen.

Helgen kommer tillbringas i handbollshallen för min del, vi har träningsläger. Vilket ligger helt rätt i tiden så vi kan bli mer samspelta :))

 

Ta hand om dig


Super dag

Idag har jag varit sista gången hos sjukgymnasten, tråkigt. Efter rehab träningen begav jag mig till centrum för en lunch med svärmor :) Maten var ingen hit men sällskapet var bättre. Resten av dagen har varit halv tråkig med städning och matlagning, men nu ska jag iväg och spela handbollsmatch. Fast jag kommer inte att spela så mycket utan vara avbytare, för jag har fortfarande ont i halsen och hostar. Natten till idag har jag inte sovit många minuter för jag hostade så mycket, det hjälpte inte ens med den starkaste hostmedicinen :( Natten lär väl inte bli bättre förmodar jag.

Fick reda på att jag klarade första tentan med stor marginal :)) I am so happy.... jipppppi

På återseende


Gammal goding värmer alltid


På bättringsvägen?

I fredags började jag få ont i halsen, var ändå och tränade handboll. På lördagsmorgon hade jag lite ondare i halsen, var ändå och tränade core. Varför lär jag mig aldrig att lyssna på min kropp. Nu vill det liksom inte ge sig. Sedan i söndags har jag somnat varje tillfälle som ges, vilket inte är mycket, med alla träningar och möten osv. Det är nog som man säger "man kan aldrig lära gamla hundar att sitta"...!(?) Jag hoppas att jag blir bättre för den här veckan har jag inte kunnat träna något alls. Jag har inte utnyttjat min få gånger som jag hade kvar hos sjukgymnasten, imorgon är det avstämnings dags och förmodligen utskrivning :( Det är även handbollsmatch imorgon mot Lidingö i DM, hoppas hoppas att jag kan och får vara med.

När jag matade min yngsta son fick jag en rejäl puss med öppen mun av honom :)) Han älskar verkligen att pussas, andra barn är inte så intresserade, men det hindrar inte honom från att försöka pussas. Han tar tag i kinderna, nyper till och drar huvudet mot sig :)) Jag förstår om det inte är så uppskattat hos andra föräldrar men barnen är väl inte gjorda av glas, eller har jag inte hängt med i den nya rönen som kommer titt som tätt !(?) Charmigt tycker jag i alla fall att det är.





Här skrattar han av glädje och pussar mig på kinden, efter ”matpussen” runt min mun

Nu ska jag strax gå och hämta Alex för att sedan bege oss cyklande till hans innebandyträning. Som du märker är det träning, träning och åter träning. Men är det rätt att man som åttaåring ska träna hockey 3-4 ggr i veckan, jag tycker det är alldeles för mycket!

Kramar

Tillägnad mig!?

Långt innan den här låten börjades spela på radio, gjorde Mats en skiva till mig med bland annat den här låten på och sa att den var tillägnad mig ;)) Jag tänker alltid på det när jag hör den här låten och den fina texten, det värmer så himla mycket. Älskling låten är till dig från mig, love u.





Nu ska jag snart ska jag ta en promenad till jobbet. Ikväll har både jag och Alex träning, jag är dock osäker om jag ska köra för jag har hosta och nästan ingen röst. Jag får se hur jag känner mig efter promenaden till och från jobbet.

Sköt om dig

Clone wars

Tidig morgon blev det idag eftersom Alex hade hockeyträning och självklart ville vi alla se träningen. Solen sken ute och inne i hockeyhallen var det dunjacka som gällde. När man kom ut var det som när man kliver av planet utomlands :))
Det var ett sådant underbart väder så jag tog en promenad hem med Felix, solen sken och "the voice" dundrande i hörlurarna, jag njöt!

På eftermiddagen var jag och Alex på clone wars, den var riktigt bra måste jag tillägga. Nu måste jag ner och dricka the för jag har nästan ingen röst kvar... Har inte lika ont i halsen idag, men känner mig hängig :(


En mycket långhårig Alex på bio


En pömsig Felix handlandes med mig

Kram från mig till dig

CorePlus på schemat

Dagens utmaning var SatsCorePlus passet som jag körde för första gången. Det var super roligt och ett svettigt pass som ger mer ju mer man kommer att köra det. Tyvärr går det bara på lördagar och framöver när matcherna sätter igång kommer jag inte att kunna gå :(

Sats beskrivning av passet;
"Utmaning för våra coremuskler (mage och rygg)! I SatsCorePuls varvar vi explosiv konditions- och styrketräning med balans- och stabilitetsträning. Vi använder en Corebräda som endast är ledad i mitten och kan liknas vid en balansbräda."

Jag rekommenderar alla prova på detta pass, jag hade dock svårt att genomföra några enstaka hopp på brädan av osäkerhet med knät. Vill lova att jag längtar tills nästa gång :))



Sköt om dig!

Kleerup

En artist som jag gillar skarpt är Kleerup



Vart tog den söta lilla solen vägen? Ingen som vet, ingen som vet!

Vaknade upp imorse med en kråka i halsen, jag har inte ont men är hes. Denna spännande regniga dag har jag hittills spenderat hemma i soffan kollandes på Persson. Vilken överraskning han kommer med, HEJA nu gäller det bara att slå världsettan i semifinal. Ingenting är omöjligt :)) Imorgon tror jag semifinalen går, spännande. Hmm jag har föresten jobbat också, det ska jag inte sticka under stolen med.

Kvällen kommer förmodligen att se ut så här;

  • Hämta Alex och Arvin från skolan
  • Göra mat till grabbarna, köttbullar
  • Träna handboll
  • Åka hem och förhoppningsvis är maten serverad (Älskling jag önskar mig grillad lax med sallad) med ett glas leva
  • Krypa ner i soffan och kolla på en bra film med babe

Helgen som kommer är ganska fulltecknad med träningar för oss alla och eventuellt en del arbete. Mats är du redo att bli överspelad i tennis av mig, eller hur var det nu det var!?

Regniga kramar


Årets färgstarkaste

Tänkte passa på att nominera några av årets färgstarkaste bilder, tagna av närmaste familjen.

Vilken bild tycker du är färgstarkast?


1. Fotograf; Jag


2. Fotograf; Jag


3. Fotograf; Alex


4. Fotograf; Alex


5. Fotograf; Mats


6. Fotograf; Jag


Blixtrar och dunder magiska under

Gud vad trött jag var idag, kunde inte somna igår kväll. Drack cola-light lite väl sent (hmm tantvarning) så jag kunde verkligen inte somna utan låg och analyserade handboll och ekonomiska utfall. Jag vet, det är inte friskt! Somnade nog runt en 3, sedan slog min minsta son upp sina stora blå klocka 6,15 :))

Alex hade sin första skoldag idag och den gick riktigt bra, de fick bara en sådan super tråkig läxa --> skriva dagbok.

Alex; Alltså läxan suger, det finns inge tråkigare!
Jag; Vad önskar du att ni hade i läxa istället?
Alex; Matte, det äger jag på :)
Strålande med självförtroende.

Hämtade Alex från skolan och släpade med mig hela barnaskaran till rehabträningen, nedräkning har börjat nu är det bara 3 ggr kvar *snyft*. Vartefter min träning körde jag Alex direkt till hans fotbollsträning, där de spelade i regn och åskväder.

Annika/farmor kom över och åt middag vilket bestod i ugnsgrillade kycklingfiléer med egengjord marinad och hemgjord potatismos... Glömde ta bildbevis, med det är sant :))

Åter till delårsrapporten



Plåster på min sår

Igår spelade jag första handbollsmatchen och det blev förväntad förlust, denna gång med 13 mål :(
Vi spelade på bra, men de tog varje tillfälle i akt att kontra när vi kastade bort bollen. Där vann de matchen, i uppställt spel var det jämt. Vi orkade tyvärr inte att springa hem hela vägen, samt att det var f*n snabba. Själv har jag en hel del kvar innan jag är tillbaka. Jag gjorde helt enkelt alldeles för enkla misstag som jag i vanliga fall inte gör så många av :))
Sammantaget var det en bra genomkörare och shit vad det var roligt att vara ute på handbollplanen igen. Knä höll och jag slängde mig inte på knä direkt iaf, *jippi*.

Alex längtar nog inte alls till hockeyträningen idag ;) Till frukost igår hade han satt på sig skridskorna och efter skolan åkte hela utrustningen på (nästan hela iaf) och Felix blev som galen i utrustningen och sprang efter storebror överallt :))



Efter lunch är det dags att hämta Alex från fritids för att åka och handla nya byxor, alla är för korta.

Idag älskling ska jag inte glömma hjälmen ;) hoppas jag. Tänk om jag glömmer något annat!

Jag säger bara lycka till

Match match handbollsmatch bättre match har ingen haft

Okej, nu är det dags för mig att göra comeback på handbollsplanen... Om jag är nervös, både ja och nej, jag är nervös om knä ska hålla eller inte? Kommer jag få ont? Kommer jag lyckas stå på benen?

Idag har jag varit in på jobbet i 3 timmar, och det var nästan precis som när jag lämnade det... nästan iaf. Nu måste jag slänga på mig kläderna för att sedan ge mig på Tyresö i DM (de spelar i 1:an och vi i 2:an). Sist vi spelade mot dem förlorade vi med 11 bollar, då spelade vi i trean :)) Kanske lyckas vi med en bättre prestation idag!?

Lycka till





Nu drar vintersporterna igång

Nu känns det verkligen att hösten är på ingång, vintersporterna drar igång med storm.
På onsdag börjar Alex hockey och idag var vi och handlade nya skridskor, ny hjälm (för Tessy glömde ju den nya som vi köpte förra året i ishallen efter första träningen, det försvann lika fort som den kom), nya handskar och nytt underställ. Det var verkligen en billig historia, eller!

Nu ska jag ner och träna handboll, men innan ska några meter avverkas i grönskan. And tomorrow är det match.... Hoppas hoppas!

Kram mina kära

Takida - Curly Sue





From me to you

Kräftskiva med släkten

Nu är det kräftskiva för hela slanten som gäller :)) Det ska bli super nice att umgås med alla.
Imorgon är det Täby Mästerskapen för Alex del som gäller, hoppas bara att han kan vara med, han har varit lite dålig. Förkyld, feber och huvudvärk osv.

 


För min del har träningen varit ett minne blått, där tenta pluggande och lite snorighet har upptagit all min tid. Imorgon ska jag iaf köra lite spinning och core :)) Längtar. På måndag ska jag eventuellt träna handboll om jag hinner för jag börjar jobba 25% på kvällarna och delårsrapporten ska vara klar på fredag... hmmm hur jag nu ska hinna med det!? På tisdag ska jag eventuellt spela min första handbollsmatch (om jag blir uttagen). Det känns spännande men jag är samtidigt rädd att knä inte ska hålla och tänk om knäskålen hoppar ur led. Jag får nämligen inte slänga mig, hur lyckats man att spela handboll utan att slänga sig. Det vet jag f*n inte, eftersom min spelstil är att jag ligger ner mer än jag står upp (varav skadan).

Inatt är det Sverige-Brasilien kl 3.00, hur ska jag lyckas hålla ögonen öppna?

Nu ska jag ner och fixa med festen, på återseende

 


Allmänna psykbryt och hjärnsläpp

Ja, det är bara att konstatera att det går allmänt tungt på pluggsidan. Imorgon kl. 15 är det dags för tenta och har jag börjat plugga.... suck och stön NEJ, det är bara att erkänna --> jag är en lat sate. Tentan igår gick inget vidare och jag är nu mera bekänd med fenomenet hjärnsläpp. Det slog ner som en blixt från klarblå himmel under mina fyra timmar som jag satt och försökte klura ut den ena uträkningen efter den andra. Tentan bestod i hela 12 frågor och hjärnsläppen drabbade inte mindre än 4-5 frågor. Jag visste inte vilken/vilka av alla formler som jag skulle använda och resten av de kvarstående 7-8 frågorna var svarsprocenten lite si och så med. Sammanfattningsvis kändes det som jag satt i en skrivsal och hörde glassbilen i 3 1/2 timme av 4 som åkte runt hela Gävle för att sälja glass i stora lass. Ja, jag blev måttligt irriterad men man kan ju störa sig på mindre som till exempel killen som satt vid elementet och skrev sin tenta. Den sista timmen satt han och suddade, och vad han suddade sen, han suddade nog för kung och fosterland. Hela skrivbordet skakade mot elementet vilket skapade en lika skön melodi i kombination med glassbilens. När "suddgrabben" var igång stannade alla (hmmm alla 20 personer) upp och kollade, men han märkte inget. Tillslut sa tenta vakten till honom och sköt ut bordet :)) En annan kille i sina ca tjugo långa år gick lös på ett persiennsnöre som fladdrade i vinden, hahaha vilken syn det var.

Allt som allt var det en av mina mest händelserika stunder i denna härliga skrivsal.

Kanske är det nu dags att ta sig ett sista rycka att försöka få in något i skallen, vilket känns helt hopplöst så här nära inpå.


Para ti mi amor, Te quiero

Dagens charmtroll


Träning i alla kategorier

Nja, inte riktigt men idag har kroppen utsatts för två doser träning. Den första bestod i rehab träning :)) Det känns så skönt när jag känner att det blir bättre och bättre, jag är dock ganska långt ifrån tidigare benstyrka. Men jag närmar mig för varje träning. Det andra passet bestod i löpträning, vilket jag avverkade på nytt årsbästa 29,09 min på 5,4 km. Jag är inte något stolt över min insatts. Haren som drev mig till denna förbättring var/är Lotta. Vill ni göra framsteg i löpspåret ge dig an en löprunda med denna brud.

Kvällen tillbringades med näsan nere i skolböckerna, men jag orkar inte plugga utan bara slänger ett öga på texterna och uträkningarna och tror att jag kommer att komma ihåg det. Hahaha vad lätt man kan lura sig själv. Tenta nr 2 är på torsdag och jag har inte ens öppnat böckerna till den. Hur ska det gå pluggandes en dag på onsdag hos mor och far!? Då är det ännu mer text nötning. Jag gillar mer uträkningar om ni inte redan har förstått det.

Just nu lockar sängen för tillfället, men som vanligt ligger jag förmodligen vaken i ytterliggare 1-2 timmar innan jag kan somna. Tungrott. Jag hoppas att denna förbannelse är övergående och att jag är tillbaka på rätt spår igen efter torsdag :))

I helgen blir det kräftskiva med många av mina nära och kära

Beso


Fortsättning följer

Efter gårdagens bravader har vi lyckats enats om svart kyl och frys från Husqvarna. Vi ville ha med is och vatten, men tyvärr kommer det inte bli verklighet av den idén eftersom vi inte har någon vattenledning att hämta vatten ifrån där kylen och frysen ska stå :((






Köket kommer att gå i vitt med svarta vitvaror och svart glas mosaik med en snygg ekskiva. Ska rita om köket ännu en gång för att se att alla måtten stämmer osv. Fortsättning följer med bestämdhet.

Nu ska jag strax iväg på sjukgymnastik med bägge grabbarna i släptåg, ikväll är det löpning som gäller.

Imorgon har jag första tentan, den andra går av stapeln på torsdag. Vilket innebär att jag och grabbarna kommer att tillbringa tisdag till fredag hos mina föräldrar eftersom jag ska skriva i Gävle. Mats får bf och hsb fritt ;))




Dagens film-/sångtips



Jag blev helt såld när jag såg filmen

Höstens projekt av besatthet

Nu har vi äntligen bestämt oss för att renovera köket, vilket verkligen känns rätt i tid med tanke på att existerande kök håller på att falla sönder och samman. Köket är från slutet av 70-talet, visserligen är det lätt att bli nostalgisk, but i'm sick and tired of it. Det nya köket är bara i ritstadiet ännu men vi har en vision om vita luckor, svarta vitvaror, svart mosaik och då kommer vi till bänkskivan som inte ska vara för tunn, inte heller för tjock! Strax ska vi ge oss ut i kökens värld och hitta inspiration.

Väggarna ska tapetseras, trägolv ska läggas eller varför inte behålla de nuvarande tapeterna och golv eftersom de känns så "vi", Or NoT. Nedan följer två exempel på vårt idag så snygga kök och dess tapet inklusive bård;

 

Egentligen borde vi helkakla köket som IKEA reklamen ;)) så jag bara kan spola av barnen med högtryckstvätten efter maten.

Till köksplaneringen




Dagens låt...

...önskad av min sambo


Huvudvärk....

Dagen till ära har jag huvudvärk, nästintill migrän. Vilket får mig att tänka på den här härliga video ;)


Nu kör vi, handbollen drar igång

Today är första riktiga handbollspasset för denna säsong :)) Det ska bli härligt med en riktig genomkörare av kroppens muskler och därtill få jaga boll.

Kollade på damfotboll igår och förundras över deras kaxighet, när de innan os starten återigen sa att de kommer att ta medalj. Det känns som de alltid upprepar tjatet om att de ska ta medalj, men har de någon gång tagit det!? Inte vad jag kan minnas, men jag kollar inte heller så mycket på damfotboll. Ryck upp er tjejer och bevisa mig motsatsen. Däremot är damhandboll mycket roligare att kolla på och tjejerna har ju riktigt med fart under sulorna. Jag hoppas att det kommer att gå bra för dem, jag håller tummarna.




Handbollsyra

Dagens mästerfotograf ALEX

Gissa om jag en var en smula förvånad när jag kollade igenom mina bilder :))



Om det gjorde ont ;))



Fotografen och lilleman



Kärlek

Tävlingsdags min kära vänner

Tjejer som killar passa på att tävla om body butter och presentkort på The body shop för 500 kr, klicka bara på länken
http://joxxxxi.blogg.se/. Vet man all sannolikhet att det finns prima varor för bägge könen :)) I detta super härliga regnväder vore väl en tävling som hittat, iaf för mig, kalla mig lättroad :)





Regna inte bort, tävla ;)

Måste plugga plugga men har jag det!?

 

Nu börjar det som tidigare nämnts närma sig tentamens dags, nästa tisdag går den första tentan av stapeln och den andra på torsdagen. Domedagen är nära för Tessy, ska hon klara det eller inte. Att amma är som att ha bomull i hjärnan, hjärncellerna vilar som på mjuka moln och njuter av ledighet (jo, visst alla behöver semester). Ska det gå bättre denna gång när amningen nästintill är nere på 0%!? Vad kan jag mer skylla på förra gången jag skrev dessa två finurliga tentamina!? Jo, jag hade inte riktigt med tid. Jag Tessy behöver mycket med tid, då menar jag mycket med tid för att något ska fastna. Då kanske ni kan lägga ihop ett och ett, Felix var liten och jag gick omkring med bomull till hjärna och tiden fanns liksom inte att plugga så mycket som tessy behöver. Bortförklaringar bortförklaringar är de inte härliga, det är bara att erkänna jag räckte liksom inte till sist, jag sög. Nog ser det ut som att inte tiden kommer att räcka till nu heller, men jag ger mig in i striden och utmanar läraren, jag ger mig inte, jag är en seg jäkel, jag ska överlista dig!!!

Mats har idag börjat jobba, med förkylning och feber. Sjukskriva sig det kan man ju inte göra första dagen efter semester, I agree, men är man sjuk så är man. Alex hänger med Jesper. Jag hänger med Felix eller är det tvärtom? Nu måste jag ner och börja med maten innan jag ska iväg och springa i spåren. Idag börjar handbolls säsongen på riktigt och dagen till ära är det löpning och fys på programmet. Känns kul eftersom jag har sprungit en del, men känner även jag av en del i halsen. Hoppas att jag har ork nog. Några förlag på vad jag kan pilla i mig innan det bär av? Har knaprat vitaminer, omega 3 osv? Druckit vatten och pillat i mig en Alvedon (den hjälpande handen när man känner värk)

Love

 


Hur smarta ska vi bli!?

Idag åkte pappa hem till Gävle efter att ha tillbringat helgen här hos oss. Som vanligt suger det när de ska åka hem, det är som påtagligast då, saknaden efter mina kära föräldrar. Under dagen har vi bara tagit det lugnt och umgåtts med grannarna. Jag har alltså inte varit iväg från kvarteret idag :)), skönt att softa och snacka lite skit.


Imorgon börjar vi jobba, hur jag ska hinna med livet fattar jag inte. Jag ska jobba 25 %, vilket innebär ca 2 timmar/dag eller ca 10 timmar/vecka, samtidigt har jag tentor att plugga till, Felix som är liten, Alex som snart börjar skolan med läxor varje dag och träningar, samt att jag ska träna handboll. Just nu känns det tung rott, framtiden får utvisa.

Gefle leder för tillfället mot Halmstad, go Gefle. De behöver verkligen lite vinster för att hänga kvar i allsvenskan. Nu blev det 4-0 :))) Oremo vem?? ;) Vad tror du, kommer Gefle att hålla dig kvar eller kommer de att behöva kriga i ettan nästa år?

Nu ska jag ner och kolla matchen, alla nära och kära (även alla andra) ta hand om er.

Kramar från lite varmare breddgrader ;)


Det regnar hund och katt

Idag har det verkligen regnat hela dagen. Pappa är här över helgen så idag tillbringade vi dagen i Vaxholm, vi skulle ha åkt båt ut i skärgården men vädrets makter hade andra planer. Vi strosade runt i affärer och det enda vi shoppade var en nappflaska till Felix som Alex valde ut, med en döskalle på. Grabben har bra smak. God lunch bestående av strömming och potatismos för min del som avrundades med Vaxholms gudomliga glass.

När vi kom hem satte jag på mig joggingkläderna och gav mig ut i spåret för att idag ta en lite kortare runda på 4 km. Hade inget sug att springa 5,4 km när regnet praktiskt taget öste ner. Det var tung sprunget idag av allt regn :) Men i mål kom jag :))


Mina badgrabbar



Nu ska vi sitta i soffan och snacka lite skit som vanligt.

Tack för denna underbara dag

Ps. Mamma det är tomt utan dig, vi saknar dig. Dansa inte allt för mycket :)) Ds.


surbiggar är vi allihopa allihopa, du med och jag med...

Äntligen har Alex kommit hem från mormor och morfar :) Vi har verkligen saknat vår virvelvind här hemma. Den som blev sken upp som en sol av att se Alex var Felix som inte kunde sluta skratta och prata med honom.
 
Idag har det inte hänt mycket förutom en snabb tripp till centrum för att sedan åka och storhandla. Min kära far var med på storhandlingen och han var en super hjälp som sprang efter mig och packade ner allt ordentligt :) Middagen bestod i min hemgjorda pizza, vilket uppskattades av alla.

Jag hann tyvärr inte med springpasset som jag hade tänkt, utan imorgon blir det att gå upp i tid och ge mig iväg, innan vi ska till Vaxholm för att ta båten ut i skärgården. Hoppas att solen inte har tittat in allt för mycket bland molnen.

Kram på er mina kära vänner


Kärlek i massor och sexigt värre

Idag har bara dagen sprungit förbi. Dagen till ära har jag äntligen rensat ut ur Alex och Felix garderober, sorterat bort det som är för litet eller trasigt (gäller snarare Alex och hans alltid återkommande hål på knäet gällande de flesta av hans byxor). Skönt när det var klart, eftersom allt har legat i hallen på övervåningen i en enda stor röra. Mats fortsatte att putsa på baksidan. Svettiga efter allt jobb åkte vi ner till Näsa äng och badade, men så värst svalkande var det inte.

Mats, Felix och Annika åkte och handlade medan jag åkte till rehab för att köra ett svettigt rehabpass i denna värme. Hemma mötes jag av en underbar måltid bestående av tonfisk, tiger räkor (gambas) och lätt rökt lax toppad med en underbar sallad och färskpotatis. Gudomligt gott :))



Det bästa med denna dag var att jag och Mats var barnlediga. Vi åkte till Kista för att gå på bio, och det blev "sex and the city" the movie, i say no more. Den var verkligen super med en härlig kombination av skratt och tårar. Filmen gav verkligen mersmak för en uppföljare, vilket jag nästan vet inte kommer att ske. Synd, jag älskar varje karaktär och lever mig bort till NY.

Nu ska jag ner och drick "leva" med min underbara sambo :-)

Love

RSS 2.0