Kvällslektyr


Smoothie

Min nya passion som är helt underbart gott och nyttigt som mellanmål alt när sötsuget blir för stort.



  • Häll bär, mjölk, yoghurt och socker (jag hoppar sockret helt) i en mixer eller matberedare och mixa några sekunder till fin konsistens.

    Använd kalla, gärna frysta ingredienser.
    En smoothie serveras kall.

    Om is tillsätts i smoothien bör en blender användas. Den hårda isen kan förstöra matberedare och mixers. Alternativt tillsätt is efter mixning.
  •  

  • Häll upp smoothie i ett stort dricksglas.
    Garnera gärna med frukt eller bär.

  • Massage

    Imorgonbitti är det dags för ännu en underbar massage... För mig är det lyx :o) Jag längtar och kroppen längtar!

    Provade på ett nytt pass idag Flow, vilket är en klass inspirerad av tai chi, kampsport, dans och pilates. SatsFlow är en holistisk klass där öst möter väst. Du förbättrar din styrka och rörlighet samtidigt får du även den mentala biten i denna klass. För att vara första gången var det okej, inte i topp fem, men jag måste prova igen för att se om jag gillar den bättre då!

    Jag och Alex kollade på Sunes sommar ikväll. Shit vad vi garvade :)) Jag minns när jag och mamma såg den på bio, då garvade vi också så himla mycket. Resten av biografen var ganska lågmälda... Vad säger det?! Att jag har urusel eller skit rolig humor?!

    Love

    Hetare än hetast alla våran lilla Anka

    Första gången jag kollade på programmet blev jag fast med en gapande mun och varje måndag kl 21.00 är helig sedan dess! För ca 2 veckor sedan kom jag hem ganska brunbränd från Cypern och Sverige var helt omedvetna om denna lilla Anka. Det var då det, nu är det andra broskbitar som gäller. Sverige har drabbats av Ankafeber ;o). Haha jag kan låta bli att garva åt denna broskknaprande hollywoodfru. Är hon ett geni eller inte?! Åsikter hit och dit. Tv3 är överlyckliga och tittarsiffrorna har stigit i taket. Sverige har drabbats av Ankfeber...



    Foto:DN



    Just nu

    Lyssnar jag på...



    Filmtips

    Att jag är en sucker för romantiska komedier är ingen nyhet. Igår kväll var vi barnlediga och kvällen började med hockeyhäng på Alex träning, sedan handla lite god mat... Hemma i ensamheten satte vi på hög musik. Jag bakade till Alex fotbollsmatch och Mats gjorde middagen som bestod i oxfilé, potatisgratäng med kantarellsås :o). En helt underbar kväll där vi bägge umgicks i köket och snackade skit ;o). Efter en super god middag kollade vi på "The proposal"... Bland de bästa filmer i kategorin "romantisk komedi" som jag sett på riktigt länge, se den nu...



    Love & kiss
    "The Propsal" Trailer with Ryan Reynolds and Sandra Bullock - Watch more amazing videos here

    Lite små trött i kroppen

    Har under de sista 4 dagarna sprungit tjejmilen, spelat två handbollsmatcher i DM... I måndags mötte vi Vallentuna (grannkommun) i Gustavsberg som ligger söder om stan, långt bort. Den resulterade i vinst 26-22 tror jag bestämt att det blev. Idag var vi i Brännkyrkahallen och spelade mot Spårvägen, visserligen inte A-laget men ändå duktiga tjejer. Vi förlorade men hängde med riktigt bra till de sista 7 minuterna. Med halva laget i NY och 3 juniortjejer (som kämpade på bra), så är det verkligen bra gjort! Nu värker knä, är blå på hela armen, vilket blir snyggt till bröllopet som vi på och även Cypern resan blir lite färggladare ;)

    Puss

    RSS 2.0