En helt vanlig tisdag

Hjärnan är inte helt med (inte för att den är det i normala fall heller), men idag var det mer än vanligt... Det känns att kroppen behöver semester dock har jag 6 veckor kvar. Tur att det är långledigt till helgen, en dag kvar att jobba :)
Trots hjärnsläpp och allmän förvirring känns allt så mycket lättare när solen skiner. Inget känns omöjligt eller speciellt tråkigt.

Jag letar och letar efter de perfekta sandalerna, men hittar dem inte. Kanske för att alla har dem och de är slutsålda!? De är vrålsnygga och jag vill ha ett par. Sitter just nu och googlar...

Önska mig lycka till



Nya löpskor ett måste

Kom precis hem från en härlig löprunda. För första gången på flera år gav jag mig an milen och det gick strålande. Höll ett lungt tempo hela rundan och klarade av den på 55 min. Nu kan det bara bli bättre... ;o) Det ändå som var riktigt jobbigt var att efter ca 4,5 km fick jag skavsår i hålfoten... hmm men foten kom i kläm mellan skon och iläggssulan!! Ajajaj, nu måste jag införskaffa i ett par nya löpskor ;o). De jag har nu är slitna och jag har dragit ut på det in i det sista, men löplabbet "here I come".

Alex går på fotbollsläger och igår tyckte jag riktigt synd om grabbarna som var ute 9-16 i ösregn.
Tessan; Hade ni det roligt idag?
Alex; Jätte roligt, vi spelade 2 matcher och vi vann med....
Tessan; Härligt, blev ni inte blöta?
Alex; Nej inte så farligt, men det var kallt. Hoppas det inte regnar imorgon...
Idag hade de lite bättre lycka med vädret, det var uppehåll men solen lyser med sin frånvaro.

Midsommar kommer som sedvanligt att spenderas i Sjötorp med nära och kära :) Vi åker upp på torsdag efter att Alex fotbollsläger har slutat *längtar*.

Vad ska Du göra?

Vila sött


Skolavslutning

Idag var dagen då Alex gick ut 2:an och nu kommer han att vara ledig hela sommaren. Sommarlov.... men var är sommaren?!

Dagen började med sång ute i det gröna, Felix tyckte de sjöng så bra att han klappade händer.



Så här glad var Alex för att äntligen få sommarlov.



Väl inne i klassrummet bjöd klassen på en hel del underhållning, Alex trollade och var gymt duktig :)) Stolt som få är vi... Avslutningsvis bjöds det på rulltårta och saft *mums*

  

Efter skolavslutningen åkte vi och köpte Alex avslutningspresent, ett stort fotbollsmål. Innan jag skulle tillbaka till jobbet hann vi även med att luncha.


Middagen avnjöt vi på Madonna, käkandes mycket god pizza.

Puss och kram


Sicken söt liten....

Självklart tycker Felix att han är lika stor som storebror och ska sitta i vanlig stol... ätandes äppelpaj med vanlijsås själv!



Luggen är lite besvärlig ibland då åker hårnålen fram (endast på hemmaplan)


RSS 2.0