Morsdag i dagarna 2

Lördagen avslutades med att jag "firade" mamma på morsdag, genom att bjuda på en trerättersmiddag. Bara det bästa är gott nog åt min kära mor...

Förrätten bestod i smörstekt räksmörgås med Chardonnay.



Felix nöjde sig med smörstekt formfranska.



Varmrätten bestod i ugnsrostad potatissallad med senap och getost till stekt lövbiff. Fyra olika såser, grönsallad med rödvin, Mesi.



Efterrrätten bestod i persikohalvor toppad med riven vitchoklad gratinerade i ugn, vilket serverades med vanlijglass och Dooley´s till oss mammor :))



Idag söndag var det jag och Alex som åt morsdagsmiddag :)) *Mysigt*
Middagen bestod i citronstekt lax i ugn med färskpotatis och grönsallad. Drycken var även den av det nyttigare slaget, bubbelvatten.



Hur har er morsdag varit?

Kram

Paparazzi


Blandade inslag av fredagens bestyr...

Fredagen avslutas med middag ute i det gröna och den härligt värmande solen.



Mamma myser/njuter efter min hemgjorda pizza, det är hon värd efter att ha putsat alla fönstren i hela huset och bytt gardiner i vardagsrummet. Snyggt och rent som fan blev det, nu ser man till och med ut ;). Tjugo miljoners tack mamma :))



Felix skriker på alla flygplan som flyger förbi... dä dä dä... letar han möjligtvis efter papa Mats flyplan?!



Cykla är en konst på denna "pimpade" cykel.





Ps. Vårruset gick bra, jag slog mitt rekord på 5 km till 24,44. Trots att den första kilometern avverkades på över 6 1/2 minut, för det var tamesjutton människor överallt och omöjigt att komma förbi i flaskhalsen Ds.

Nu ska jag fortsätta på mitt rötjut och glo lite på tv.

Love and miss u babe

Vårruset

Ska lite senare idag trängas bland ohyggligt många människor i vårruset... Har just nu laddat med kolhydrater på lunchen.
Hoppas att mina knän håller för löpning på asfalt, håll tummen. Springer för det mesta i spår :)

Lycka till


Sopranos

Äntligen kommer ännu en älsklingserie på vita duken, i slutet av 2010 har den premiär och självklart ska jag gå. Jag längtar som ett litet barn på julafton... Tony is coming back :-) *jippi*


En helt vanlig söndag

Dagen började tidigt, för tidigt för min smak... Felix vaknade och var hungrig halv sex.... Han åt ingen middag igår! Klockan 10,30 var jag på yoga, helt underbart! Det var länge sedan jag var sist, det kändes.

Direkt efter jag kom hem åkte vi och hälsade på Mats syster i hennes fina lägenhet. På vägen hem träffade jag min kusin Markus :)) Har inte träffat honom på flera år, så himla roligt att se honom igen. Han ska bli pappa i juni *grattis*.


Felix gick omkring med mina solglasögon hur länge som helst, han ville absolut inte ta av sig dem...





Han tittade tom på fotboll med dem på :))
Alex har varit på kalas och spelat fotboll för fullt ute på gården.

Själv avslutade jag dagen med en kvällspromenad!

Kanske har jag bättre tur denna gång?!



Just nu pågår en tävling på Ett dussin pannor, du kan vinna en vit Omron Walking style II.
Kan bäras runt halsen eller i fickan, sportbh:n eller tillochmed i ryggsäck och handväska.
Har sju dagars minne och funktioner som inte bara räknar antal steg utan antal snabba steg (rask taskt dvs pulsförhöjande).
Den räknar distans, kaloriförbrukning och gram fett som det motsvarar.
Är lätt och har också en klocka.
Var med och tävla du med på http://www.ettdussinpannor.blogpspot.com/

En solig lördag ute i Vaxholm




















Fredagsmys med pizza

Premiär middag på altanen...






Oldies

Satt och kollade igenom lite bilder från förr och hittade bland annat dessa gobitar... :)


Alex fem år (2005) *lol*


Alex 1 år och 8 månader (Felix har dessa skor nu) :))


Haha Lena och Alex spexar...


Alex 4 år, kickar fotboll :)


Snyggast


10 jobbar veckor

Har jag kvar tills semester kan börja. 1 vecka får jag tillsammans med  familjen, 1 vecka ska Alex gå på DIF-hockeyläger och inskolning av busfröt ska ske. Grabbarna kommer tillbringa en hel del tid i skärgården, nice for them :). I september åker vi troligtvis iväg mot varmare breddgrader. Vad ska ni göra på semester?

Idag har jag, Alex och Felix myst, lekt, fikat med grannarna, busat, handlat och tvättat (hängt tvätt ute för att i nästa sekund springa in med kläderna). En helt underbar dag :). Det blev tyvärr inte yoga imorse eftersom Alex vaknade med halsont och allmänt hängig. Hann iallafall med ett svettigt pump-pass på eftermiddagen när partajjkille kom hem. Det kanske inte var det bästa att köra pump eftersom jag har lite ont i halsen.

Ska slänga mig i säng och kolla på en förhoppningsvis sevärd film.

Bus i blicken


Läskigt jag kommer inte ner så jag grinar lite, det kanske hjälper ;)

Lördagkväll

Mats är på partaj, stort 30 års kalas ute i Värmdö med en 70 gäster... Skulle ha varit där men ingen nappade på att passa barnen :/. Farmor är utomlands, mormor och morfar har slagit på stort och även de partajjar. Jag och grabbarna har myst, käkat lax i ugn med pressad potatis som avslutades med hemgjord äppelpaj med vanlijvisp :)) Slängt några blixtsekunder på handbolls sm har hunnits med. Slutet av Robinsson hann jag och Alex se mysandes i soffan...

Halsen värker hos mig och Alex, Felix har gnytt lite så kanske även han har ont?! Får fråga imorgon :)). Men jag vill verkligen gå på yoga imorgon bitti, hoppas att vi kommer iväg. Grabbarna får vara på minisats, tror Felix kommer att älska det. Alex är för stor för det, men han får sitta och spela nintendo ds. Sittandes själv i soffan får han inte göra, han kanske rymmer (om man frågar sats personalen).


Tack och hej leverpastej

Ps. Mike om du läser detta, hör av dig eller skriv på bloggen så vi vet hur du har det... Vi saknar dig! Ds.

Life in general




















RSS 2.0