Påsk



En överlycklig Felix som äntligen kan cykla ute... Se så ren min lilla skit är när jag hämtar honom från dagis ;) Grus överallt, då menar jag överallt även i munnen *gott skit sörru*

Jag gröna fingrar?

Dessa trivs som fisken i vattnet, i fönstret på mitt kontor ;) Vet inte hur länge de har blommat nu... Helt klart värt lite beröm eller hur?!


Jag är överlycklig

Snart behöver jag inte åka långt för att få lite goda burgare :)


Upp till bevis

Jag hade verkligen hoppats på lill Grodan... Morfar du måste köpa en ny mössa till grabben!!!


Hockey




Bålsta cup och derby

Lördag och som vanligt var det sport på schemat. Alex hade sin första helplanscup i Bålsta och jag säsongens näst sista handbollsmatch. Alex och Mats lämnade Felix hos farmor innan de begav sig till Bålsta. Själv la jag mig i soffan och slö kollade på "the dog year" som surrade på canal plus, innan jag tog en härlig och stärkande långpromenad i solen till Tibble. Taggade som få gick vi in och vann mot Vallentuna med 21-14, kan tillägga att vi inte har vunnit mot dem (i seriematch) under de 2 senaste åren. Äntligen var det dags.

Alex hann spela 2 matcher innan jag och Felix var på plats. Vinster i bägge matcherna. Middagen tilbringade jag, Mats och Felix på stationsgrillen, en underbar lördagsmiddag. Mätta och belåtna var det dags för semifinal. Nervpirr i ca en minut innan första målet var gjort. Grabbarna vinner semifinalen med 11-0 och självsäkra som de är tror de även att de ska vinna finalen stort. Haha tänker jag lite småleende, men så sant så sant som ordspråket "skrattar först som skrattar sist" (undra om jag fick till det rätt), skrattade jag sist. 12-0 i finalen är verkligen inte fy skam. Trötta och glada var vi hemma efter runt en tio, Felix var även han vaken. Alex var inte speciellt nöjd med att han missade melodifestivalen, men vi hann iaf se en del av omröstning. Fel låt vann tyckte Alex, vi andra var ganska nöjda. Rätt ballad vann :)


Foto: Pyret


Nostalgi


Sportlov

Alex har varit på hockeycamp hela veckan och Felix har tillbringat sina dagar på dagis.



Helgen har varit helt fantastiskt. Fredagmys med firande av älsking som fyllde år *GRATTIS*. Lördag förmiddag tog hela familjen en härlig promenad i solen, innan det var dags för mig att åka till Kungsängen för en måste match. Vi vannnnnn, så otroligt skönt *äntligen*... Lördagkvällen tillbringades i soffan med schlagerdängor.





Idag tränade Mats grabbarna i hockey och jag tog en skön långpromenad till hallen. Lunchen avnjöt vi på baksidan, grillad korv *pemiär* :)




Liten har blivit lite större

Min älskade lillis 2 års dag :)









Like

Var snabb att påvisa Mats om att han nu har ett nytt efternamn :)

Tessan: http://www.lagsidan.se/sdehockeyt00w/aktivitet-4573987-2010-03-07.html.  Bytt namn ;) Puss

Mats: Ha ha kul!!! Jättekul…

Tessan: Haha det passar dig J Du får byta när vi gifter oss

Mats: Jag heter hellre Mats Muhammed än Mats Lind…

Tessan: Nu var du elak… ;)

Mats: Skojade bara, men Mats Lind är för mycket Brynäs för mig… Puss

Tessan: Haha men du har ju ett stort Brynäs hjärta utan att du egentligen vet om det ;)

Så nu väntar jag bara på namnbyte MATS MUHAMMED...


RSS 2.0