Vårkänslor

Äntligen är våren här och ny cykel till Alex har införskaffas... Glömde dock att nu för tiden ingår inte allt på cykeln, utan vi måste åka ännu en sväng till cykelaffären för att handla stöd, lampa och stänkskydd. Hur kan man sälja en cykel utan stöd?! Okej, det är ju så de får in mer pengar. 

Själv har jag inte hunnit träna något idag (mer än cyklande fram och tillbaka till jobbet), har istället handlat cykel och storhandlat. Slog rekord med 2 minuter igår på 5,4 km, jag är så nöjd :)) Men förutsättningarna var super, kände mig lätt i kroppen och framförallt i huvudet samt att det var helt perfekt väder (inte för varmt och inte för kallt). På lunchen imorgon ska jag svettas på pump passet.



Ha det super duper

Några soliga dagar i Gävle


Njuter i solen efter löprundan...


Njuter i solen efter löprundan...


...med en varsin Sol med Lime :)



Felix sätter av mot bäcken :)) Mormor jagar!


Singstar dansen ;)


Jag: "Se ut som en cool polis"
Alex: "Typ så här" :)

Orättvist

Visst är livet orättvist, åter och åter igen får jag bekräftelse på det! Varför?!!!! Vet inte hur jag ska uttrycka mig, men fan vad orättvist. Klump i magen och sorg....

Helgen har förövrigt varit skön, vilket har tillbringats i Gävle.

Jag är ljusare i håret.
Vi har gjort Gävle shopping.
Bilen är städad utvändigt och invändigt.
Spelat fotboll.
Sprungit.
Ätit god mat.
Umgåtts med mor och far.
Njutit i solen.
Sjunit singstar, spelat Buzz och avnjutit god middag hos Eva på fredagskvällen.
Konstaterat att Mats suger på singstar (kanske berodde det på procenten ;)).
Vunnit i Buzz, ni hörde rätt jag VANN i Buzz :) Grattis!
Slappat.
Städdag.
Avnjutit en god lunch inne i stan.
Kollat på Alex som spelat fotbollsmatch (st eriksupen).
.....


Ispinne

Alex hade fotbollsträning i en och en halv timme till 20,15. Det var verkligen så kallt att det kröp in under skinnet. Nu äntligen har jag börjat tina upp lite :/ Funderar på att hoppa ner i ett värmande bad!? Har tyvärr slut på ansiktsmask, något som jag älskar att slänga på innan jag hoppar ner :)

Snart snart är det dags att förbättra på hårfärgen. Imorgon efter jag har varit inne i stan på kurs går bilen mot norrare breddgrader. Längtar!


Längtar...

...som 17 tills på fredag då jag äntligen ska bli snygg i håret igen. Dags att bli lite ljusare nu när vi går mot ljusare tider.
Kanske blir det lugg?! Vad tycker Du?

Ligger just nu i nybäddad säng, efter att ha haft hemma spa. Härlig lyxig känsla infinner sig som alltid när jag har tid att ta hand om mig själv.

Natti

Susane Boyle

Kolla in detta bidrag, kvinnan som har tagit "världen" med storm. Snacka om att vi döms efter utseende!

Susane Boyle

Talang eller inte?!

Fredagen avslutades med en härlig promenad hem från jobbet glassandes i solen. Hemma invigde vi utemöblerna och konstaterade att bordet verkligen behöver en omgång med slipmaskinen. Kände tröttheten komma smygande, men slängde ändå på mig löparskorna och begav mig ut i spåret. Det gick bra förutom att knä värkte, som troligtvis har blivit "lite" sämre efter min vridning som jag orsakade när jag åkte skidor i skogen :) Inte att rekommenderas om du har problem med knän! Men vad gör väl det om 20 år tänkte jag och vägrade att känna smärtan... Kan Mats och Alex så kan jag!

Har avnjutit en underbar grillmiddag med kesosallad och skrattat gott åt dessa käcka dalmasar i knäckebröddansen.

Kram


Påsk i Lindvallen


Äntligen är vi på väg mot Sälen


Alla är vi glada över att äntligen vara framme


Grabbarna eldade, ett måste när vi är i fjällen


En trött och nyduschad grabb


Vi spelade kort och så här glada var vi :)


Kungen i backen intar snögubben-stolen


Första dagen (fredag) började kallt men avslutades varmt :)


Laddar för att bege mig till gräddhyllan för en Sol med Lime under tiden Alex var på skidskola


Njutning på gräddhyllan


Vi spelade lite mer och konstatera att det stora påskägget redan var uppätet dagen innan påskafton


Spelade lite mer så att öronen glödde


Felix gillar inte att sitta i farbror Mike´s knä, han är tydligen lite läskig...


...för att i nästa sekund vara hur glad som helst?!


Så var det dags för ännu en underbar dag i backarna


Love


Ojoj nu hamnade vi visst här igen


Vissa åkte inte skidor men gillade hjälm ;)


Häftigt att knalla runt i stövlar inomhus

1 dag kvar

Sitter nu på jobbet och förundras över hur mycket jobb som måste hinna bli klar idag innan påskledigheten.

Bilen är tvättad, vilket innebär att vi hela tiden går till fel och blir lika förbaskade varje gång bilen inte vill öppna sig. Den är till och med ren invändigt. Olja är påfyllt, nu borde väl vrålåket må bra?!  Nu längtar jag till Sälens härliga miljö och hoppas på solsken, så jag kan skaffa mig en härlig tvättbjörn bränna... Först ska allt packas och stuvas in i bilen, det blir en utmaning i sig!

Var och körde spinning puls igår kväll och hade totalt glömt bort min maxpuls. Ojoj vad jag fick slita för att komma upp i puls på tavlan, själv rann svetten som om att jag stod i duschen. Men den härliga känslan av att träning är oslagbar.

Mycket har det hänt sedan sist...

Har som ni märkt inte uppdaterat speciellt flitigt här, men jag försöker mig på en variant för att slippa bada i vassen i år ;)

Årets varmaste dag var som ni alla vet var i lördags och var tillbringade vi den om inte 12 timmar i en iskall ishall - Mälarhöjdes ishall. Samling söder om stan kl 8.00, vilket innebar en avfärd runt kl 7 för att vi även skulle hinna droppa av Felix hos farmor. 8.40 spelades första matchen följt av ytterliggare 6 matcher under en och samma dag. Som tur var kunde vi dagen till ära passa på att vara lite soldyrkare, lutandes mot ishallens väggar med grabbarna glada röster spelandes fotboll (vila mellan matcherna vad är det?) och motorvägens dån. Dagen gick så pass bra att Alex gäng gick vidare till semifinal, där de tyvärr förlorade med uddamålet i slutsekunden. Match om tredje pris blev även den en riktig rysare, matchen avgjordes i suddendeath 3-2 till Täby HC. Snacka om super glada och super duper trötta grabbar. 7 matcher som spelades 2*12 min effektivtid (klockan stannar mellan varje byte som ligger på 1 1/2 min), GRATTIS GRABBAR. Stolta och glada föräldrar stod vi där och hejade fram våra hjältar.


Alex & Rasmus innan matchstart


Alex


Alex jagar pucken i matchen om tredje pris


Alex in action


Seger hög (Alex på toppen:))


Vinnar gänget


Nu är det påsklov och på torsdag går bilen till Sälen... Det ska bli helt underbart härligt, hoppas bara på sol. Det ser lite dystert ut på den fronten.

Sköt om dig!


RSS 2.0