Tecken på att åldern gör sig påmind

De senaste veckorna har jag konstant blivit påmind om att jag inte är 20+ längre... Nog allt är jag inte sååå gammal, men men! Nog allt är det krämpor ;)

Förra veckans handbollsmatch ramlade jag så "illa" att luften gick ur mig och nog allt var det svårt att komma upp på benen igen efter höftsmällen. Självklart har jag ett stort blåmärke som bevis. Låt oss nu spola tillbaka tiden till 20+, då hade jag snabbt rest mig upp utan allt för mycket ansträning.

Den här veckans match slutade även den i en heldel krämpor... Stukad fot, huvudvärk och nackont. Klumpiga jag kliver i försvaret på en lagkamratsfot så att vänster fot smäller... Även här hade jag i yngre år snabbt varit på benen och kört på direkt. Nu mäste "tant" ut och tejpa foten så att jag ska kunna springa någorlunda okey! Blabla och in i andra halvlek åker jag på en smäll i huvudet så att det värker som in åt bomben just nu.

Höften värker, knä är svullet, foten är stukad, nacken/huvudet värker och som om inte det skulle vara nog klämde jag fingret i bildörren igår... Haha vilket I-landsprolem:) Men jag bjuder på dessa krämpor och försöker se det ur en poistiv synvinkel att jag är bokstavligt talat billig i drift när det kommer till alkoholhaltliga drycker. Förra helgen var ett tydligbevis på detta faktum! 

Nu ska tant gå och lägga sig och kolla på Robinsson på tv4 play, jag har missat 2 helger i rad. Jo,ni hörde rätt Tessy har inte bara suttit hemma ;))

Over and out! 


Hockeycup

I onsdags spelade Alex lag hockeycup i Täby mot sina forna lagkamrater och det slutade med första plats... Grattis


Alex tekar




Tv-puckshög




Vinnar gänget


Nyårsaftonskväll








TV-spelsnördar...

Mats och Alex version av julledighet :) Så här sitter grabbarna, ropar "bra jobbat brosan" och utdelar "high five" om vartannat. Självklart vill ju Felix vara med i leken ;)




RSS 2.0