Klippt var det här




Nu har jag två underbart snygga och välklippta grabbar :))

Tällberg













Det som började så bra, slutade med influensa.
Kan verkligen rekommendera Tällberg, helt underbart vackert, lugnt och skönt, spa, otroligt god mat och underbart sköna sängar (tro mig jag vet).

Tråkmåndag

Vaknade igår med att jag hade ont i halsen. Idag hade jag ont i lungorna och tryck över bröstet. Ringde läkaren för att kolla om allt är okey med lungorna. Fick en akut tid direkt, jippi snabbt jobbat :) Framme hann jag inte ens sätta mig ner först jag blev inropad, när har det hänt?! Började ganska snabbt fatta varför (ibland kan även jag hänga med även om jag är lite trögstartat). Hon trodde det var fel på hjärtat, what?! Jag som alltid har haft stabilt blodtryck, genom 2 graviditeter, 4 operationer, 100 tals förskylningar osv. hade helt plötsligt högt blodtryck... Vad hände där liksom? Nu tänker du, hon stressar för mycket. Nej, just nu har jag det lugnt med allt som har med idrott och göra, lugnt på jobbet. Nu vet jag, jag har det för lugnt... Jaja, blodprov och ekg gjordes, måste erkänna att jag kände mig som 190 år :/. Fina provsvar (förutom blodtrycket), tydligen har jag fått en infektion, bronkit och "pollen" gör sig påmind, som en cocktail blandning.

T - Men då är det okey att träna eller hur?
Dr E -
(Doktor E stirrar på mig som hon trodde att jag skämtade) NEJ, det är vila som gäller, du bryter ner kroppen om du tränar!

Därefter lämnar hon rummet med snabba steg. Aha men hur länge? Jag vilar tills trycket är borta, då är nog blodtrycket under kontroll!

Panik!


Fotbollssöndag




Alex avlossar ett skott som går i stolpen... Förlust i 8-delsfinalen, inte fy skam när 75 lag var med och spelade under 3 dagar :)

4 av 5



Imorgon blir det betydligt tuffare motstånd i slutspelet.

En helt vanlig fredagkväll



Mats har intagit soffläge med ett glas rött och ett stadigt grepp om sin älskling :)

Bästa

Det bästa botemedlet mot min surhet idag var detta mail från M... Surheten var som bortblåst :)


Låter bra min sura citrusfrukt...
 
P U S S

Dagens detalj



Härlig bild i väntrummet hos tandläkaren.

Den osminkade sanningen




Alex går loss på min mobilkamera... le och vinka mamma ;)

Flickan från ovan

Tårar, hämnd, kärlek, förtvivlan, längtan, hat, vemod...


Vad hände 1979?


Dagens bild


Just nu

Läser och pussar jag lite extra på senaste numret av Café.


Annandag påsk

Jag och Alex har varit i centrum. För att bryta av och få in lite nya smakupplevelser bestämde vi oss för att avnjuta en god lunch på donken, sallad till mig och lilla menyn till Alex. Ojoj donken stod ännu en gång upp till sitt rykte och bjöd på en otroligt smaklös lunch ://.

Längtar tills ikväll då vi ska på middag hos grabbarnas farmor :) Nu ska jag iväg och bränna lite på Sats...


Påskhelgen 2010
















RSS 2.0