Kroppen värker av trötthet

Två dagars träningsläger och jag är så trött och sliten. Förvånansvärt konstigt nog har jag inte speciellt ont i kroppen, men förmodar att kroppen eventuellt kommer att strejka imorgon. Vi har i helgen övat på allt som behövs, tryckspelet, försvaret, passningar, anfall, uppspel, skytte, samarbete osv. Lägret har varit jätte givande :))

Alex spelade match i fotbollen idag mot Djursholm och de vann med 8-0, jag tyckte synd om dem. Alex gjorde ett snyggt mål, med vänster foten. Gissa om han är smöga stolt :) Även snygga passningar gjorde han, vilket är minst lika viktigt. Solen stekte och om vartannat kom det en och annan regndroppe där vi stod och kollade på grabbarna.

Under eftermiddagen somnade jag en timme i soffan, med solen värmandes där jag låg, helt underbart skönt. Igår kväll hade jag i min trötthet tydligen lovat Alex pannkakor till middag, jippi, så det var bara att sätta igång och göra all mat. Mats får inte göra mat på 2 veckor (nu är det bara 1 vecka kvar) för det gick shigella bakterie på hans jobb., kul! Står och gör chili con carne  medan jag ska steka pannkakor. Den första pannkakan misslyckas, lika den andra och den tredje när jag inser att något inte står rätt till och inser till min förtret att jag har glömt att tillsätta smör i smeten :( Tar tag i tallriken med de misslyckade pannkakorna för att slänga dem i soporna, håller i tallriken och känner att det gör ont, skit ont, det bränns som f*n. Jag har dock ingenstans att sätta ner tallriken så där står jag och slänger tillslut den på golvet, tallriken går i tusen bitar och jag skriker ;( och grinar. Mats kommer in och frågar vad som har hänt och jag får ur mig att jag har bränt mig, vad gör då min älskling? Han ska vara snäll och hjälpa mig ta upp bitarna från golvet (han tror förstås att jag blivit arg och slängt tallriken på golvet) och bränner sig självklart han också. Grattis!!! I min röra hade jag satt på plattan där tallriken stod, varav den förbaskade värmen. Nu sitter jag här med blåsor på handen och med en slutkörd kropp och ska försöka mig på intern kontrollen som ska upp i nämnden om några dagar.

Imorgon ska vi besikta bilen, hoppas att den går igenom utan anmärkningar. HOPPAS HOPPAS

Nu måste jag jobba vidare,
Kramen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0