Vaccination eller inte?!

Jag har länge varit fundersam om jag vill ta vaccinationen för influensan och ändå mer om barnen ska få ta den. Alex själv vill ta den... Kollar på detta och blir ändå mer fundersam...



Hur ska du/ni göra?

Snacka hockeystraff

Stackars målvakten han har inte en chans. Nio åriga Oliver Wahlstrom gör "tidernas" bästa straff... kolla in


Gävle

Efter jobbet idag ska jag och lillskrutten åka tåg till Gävle, alltså första gången Felix åker tåg *jippi*.
Jag ska fixa håret, utväxten ska minimeras radikalt... Men innan dess ska jag iväg och köra ett spinning och corepass.

Nu håller vi tummarna för att Sverige vinner så att J måste käka upp sina kalsonger och springa naken runt huset (eller var det området?)... hahahaha


Michael Jackson Ghost?

Det här är verkligen något, sätt på ljudet så att du hör vad de pratar om!


Kanelbullens dag

Firades utan kanelbullar, men med en kladdkaka. Alex var på NHL match igår med famljen A och snacka om att vara överlycklig. Tack så jätte mycket ännu en gång. Jennie, Clas, Charlie och Fabio kom och hälsade på efter Alex hockeyträning. Så underbart, saknar er så mycket! Själv har jag varit och kört styrka och kondition på gymmet på kvällskvisten, det var inte igår jag körde ett rent skrotpass.

Tips till er som har svårt med motivationen:



Vi gick med i detta i mars 2009  (jobbet alltså) och den gav verkligen mig en spark i rätt riktning. Här kan du enkelt se hur mycket du gör av med mot det du stoppar i dig. Viktigt när du ökar träningsdosen är vikten av rätt mat. Banta aldrig!

Buskul

Veckan har inte varit direkt strålande för min del, började med halsont som övergick till något helt annat... Har till och med varit hemma från jobbet en dag och det är jag aldrig om jag inte är riktigt sjuk! Nu går jag på antibiotika och allt börjar bli bättre.

Mor och far är äntligen här och hälsar på. Imorgon spelar Alex en massa hockeymatcher, och på söndag kommer Jennie med familj och hälsar på *längtar* :o).

Behöver inhandla en ny mixer, jag har lyckat ha sönder vår mixer som vi hade *klantfia*. Kanske den här:




RSS 2.0