Grabbarna bygger




Solspray first time ever

Är med i en tävling som jag verkligen skulle behöva vinna :) 

Har aldrig provat produkter av detta slag, men efter att ha umgåtts med den alltid lika fräscha tjejen Sonja vill jag också se fräsch ut. Just nu ser jag ut som jag av misstag (eller kanske inte) duschat i mjölk istället för vatten...

Hoppas hoppas



Ps. Jag utlovar före och efter bilder om jag vinner :) Ds.

Lillprinsen fyller 1 år

På lördag fyller min mista prins 1 år och jag undrar var tog det här året vägen?!
Det har varit mitt snabbaste år ever :) Det känns som han föddes igår. När jag kollar ner i sängen när han har somnat förundras jag över hur stor han har blivit. När jag sedan knallar in till stora prinsen för att bädda om honom om natten, undrar jag var tog min lilla grabb vägen!! Hur kommer det sig att man plötsligt "vaknar upp" och inser att åren bara har flugit iväg, snart går jag väl i pension. Sentimental det är vad jag är just nu här hemma i min ensamhet ;) Imorgon får jag äntligen krama om alla mina tre prinsar som jag saknar så :))

Det är Kärlek


Äntligen har de förlovat sig

Bild från aftonbladet.se

Hur länge har man inte väntat på just det här!?

Lekdamm



To be or not to be

Imorgon är en viktig dag för Täby handboll damer.... Vi ska vinna, vi ska ta dem, vi ska göra  .... av dem ;)
Träningen var lovande och vi fick trycka och prova på att spela som förr i tiden. Jag letar tecken överallt och idag fanns det ganska gott om dem. Inte minst var vi ca 13 personer nere en fredag och Carina hade nya skor. Fyra av 92-tjejerna var nere och visade att de minsann ska spela damhandboll :) Strålande bra kämpat :=) En av tjejerna hann även med att knocka mig till marken med ett skott på mål, där jag råkade stå iväg :)) Undra hur jag kommer se ut imorgon, men det är respekt!!!

Nu är det sportlov för Alex och alla grabbar kommer på måndag att bege sig till Gävle för besök i Kungsberget och lite bad. Själv kommer jag att stå i hockeykiosken och träna, ingen rast och ingen ro :=)

Imorgon är det dags för ett spännande avgörande BIF-DIF.... Heja Brynäs BRYNÄS



Kramen till er där ute


Badgrabben


Flashback alá 80-talet

Stod och provade koftor på H&M, där jag hade fått en del pengar tillbaka "BONUS", när jag plötsligt ser att den lilla spegeln var borta. Den som man använder för att se hur plaggen ser ut bakifrån. Jag fick istället vända och vrida kroppen och huvudet ur led för att få ett litet hum om just den vinkel ;). Hittade en del snygga tygstycken, men valde en mörkblå lite längre kofta. Äntligen något annat än grått och svart, dock mörkblå men ändå! Sitter nu här och är nöjd med mitt inköp och funderar över vilka kläder som jag ska ha imorgon när jag ska ut med jobbet och äta på beriut café, längtar redan.

Gårdagskvällen tillbringade alla tjejerna i handbollslaget till att spela diskobowling :) Hur häftigt och roligt var inte det. Kan dock konstatera att (glimten i ögat snyggingar):

- Carina var överlägset bäst, kan det bero på drömmen om ett alldeles eget bowlingklot!? 
- Suss är riktigt vig när hon slår en strike och skjuter klart hårdast även här --> 58,x km/h
- Astrid och "målvakts Lotta" hade överlägset snyggaste bowlingstilarna
- Jojjo dansade sig till framgång
- Jennie ville ha rosa klot
- Therese axel höll och lurade in alla i en falsk trygghet
- Sonja ja hon slet sig gråhårig, men räckte det till att slå Tessy!?
- "Målvakts Lottas" barn var grymma och kommer att bli bowlingproffs
- Kryckan slog en och annan strike, vad kan man mer begära...
- Emily gick in helhjärtat och satsade till hundratio
- Sara kom lite senare för att visa att "fint folk kommer sent" till den rena bowlinghallen
- Katta vår egna lilla militär visade direkt var käglorna skulle ligga
- Lotta R visade även på bowlingplanen att slit lönar

Puss & kram

All hjärtansdag och stor torsk

Lördag var dagen då mamma och pappa kom ner och överraskade med en påhälsning :) Väl på Alex hockeyträning ser jag helt plötsligt två välbekanta ansikten, nämligen mamma och pappa. Tårarna började rulla ner för mina kinder av glädje. De kom nämligen över dagen för att hälsa på, helt underbart :)

Resten av dagen var inte av någon högre hit. Torsk mot Vallentuna, jag vet verkligen vad inte som går fel?! Varför låter vi dem ta ledning från början?! Vad händer?

Nu sitter jag här några tacos senare och efter melodifestivalen och förundras över varför går aldrig "mina" låtar vidare. Själv tyckte jag Lili & Sussi var bäst följt av Måns! Vad tyckte du?

Nu är jag helt färdig och ska strax krypa till kojs.

Vackra drömmar

Fredag hela veckan

Man kan ju önska sig det iaf.

Har precis avnjutit en super god middag som babe hade framdukat när jag kom hem från handbollsträningen. Träningen var verkligen ingen hit 2 målvakter och 4 utespelare :/(. Otroligt surt när det äntligen var 2 målvakter, men jag fick dock möjlighet att försöka bättra på skott-tekniken, vi får se om det ger någon utdelning på matchen imorgon mot Vallentuna. Japp, imorgon smäller det, då är det dags för revansch i derbymötet. Jag är laddad! Är du? :)))

Nu tappade jag fokus igen, åter till middagen. Väl hemma fick jag avnjuta en underbar middag bestående av hasselbacks potatis, kött och egen gjord champinjonsås. Helt underbart gott :) Hann tyvärr inte ta några kort för hungern var för stor :)

Gårdagskvällen tillbringade jag med mina arbetskamrater i curlinghallen som avslutades med en trerätters middag, vin och lite bubbel :).

Lena & Kristina

Jag är ett naturligt proffs i curling ;) Lol

Curling gänget. Jag, Ingrid och Ellen vann med 4-1


Middag med teamet


Den underbart goda middagen

Ha en underbar kväll

Bilder från mobilen

Idag har jag varit otroligt seg efter att ha somnat sent. Igår kväll var det handbollsträning och när jag kom hem glömde jag helt bort tiden :O.



Myser mest hela juldagen


Täby blixten (Alex har nr 16 längst till höger av de röda)


Le för kameran ;)


Jag och Mats var ute helt ensamma på Melkers restaurang "SMAK" och nog var det allt en riktig smak upplevelse.

Peace out

Tankespridd chokladälskare

Tänk att än idag slår mitt chokladsug ner som en blix från klar blå himmel, vilket ledde till att jag som aldrig har bakat småkakor tidigare letade fram farmors gamla kokbok och bakade himla goda chokladsnittar :=) Det var helt underbart gott.


Hur kommer det sig att jag år efter år glömer bort vår årsdag!? Det går kanske inte att lära en gammal hund att sitta!? Jag vet ju när det är men glömmer bort det när det väl är dags :/. Nej, minnsann i fredags efter jobbet började jag som smått fundera om min kära sambo blivit lite glömsk eller om det bara är hemma senilheten som slagit till? Han hade lagt fram mat till kvällen och blev lite smått ledsen när jag berättade för andra gången att jag skulle i väg på middag med lite vänner... När jag väl kom hem möttes jag av en underbar god champagne med en present runt :) Jo, men visst vi firade tydligen 6 år :)) Tessy Tessy....
Tack älskling du är bara bäst :)) Love u



En bild säger mer än tusen ord
Hahaha



Tack & hej leverpastej

TGIF

Morgonen började tidigt, tidigare än vanligt. Jag infann mig på jobbet runt en 7 på morgonen enbart så att jag kunde sluta tidigare. Jag ville hinna hämta Alex från skolan och se Felix knalla omkring. Alex valde dock att följa med en kompis hem, men jag hann pussa på honom lite innan. Jo jag fick pussa på honom! Jag fick nog det för igår hann jag inte träffa någon av grabbarna :(. Felix hann jag se knalla omkring lite innan jag gav honom vällning. Nu ligger han och sover lite skönhetssömn :) Mysigt att hinna med dessa stunder, jag saknar dem verkligen :/.

Nu ska Tessy iväg på Perfect home visning och middag, mysigt och inspirerande :)) Imorgon ska Alex träna hockey på morgonen och på söndag har han match. Själv är jag spelledig eftersom vi spelade igår mot Åkersberga, vi torskade, med 30-23.

På söndag ska Mats träna hockey för tredje gången, håll i er.... Nu har hockeyfreaket vaknat i min snygging :)) Lovely

Ha en underbar fredag


Den lille knallar...

... snart springer han ifrån oss alla ;)

Här kommer lite efterlängtade bilder på kökets utveckling
Min handyman och svärfar jobbar flitigt

Svärfar/farfar är riktigt duktig. TACK SÅ JÄTTE JÄTTE MYCKET FÖR ALL HJÄLP :))

Vår super snygga kran :)

Nu börjar det likna något

Nu är snart allt kakel på plats

Svarta vitvaror ;)

Sötgöte äter platano

Min älskling/handyman/houseman

Charmtroll

Min snygga innebandy målvakt

Jag vet inte vad som är värst, att Felix gillade AIK märket eller att han gillade att gå omkring med dockvagn under hela tre matcher!? *lol*. Han stannade upp och petade lite i ögonen på dockan emellanåt ;) haha

Felix favvo...

RSS 2.0