Mycket har det hänt sedan sist...

Har som ni märkt inte uppdaterat speciellt flitigt här, men jag försöker mig på en variant för att slippa bada i vassen i år ;)

Årets varmaste dag var som ni alla vet var i lördags och var tillbringade vi den om inte 12 timmar i en iskall ishall - Mälarhöjdes ishall. Samling söder om stan kl 8.00, vilket innebar en avfärd runt kl 7 för att vi även skulle hinna droppa av Felix hos farmor. 8.40 spelades första matchen följt av ytterliggare 6 matcher under en och samma dag. Som tur var kunde vi dagen till ära passa på att vara lite soldyrkare, lutandes mot ishallens väggar med grabbarna glada röster spelandes fotboll (vila mellan matcherna vad är det?) och motorvägens dån. Dagen gick så pass bra att Alex gäng gick vidare till semifinal, där de tyvärr förlorade med uddamålet i slutsekunden. Match om tredje pris blev även den en riktig rysare, matchen avgjordes i suddendeath 3-2 till Täby HC. Snacka om super glada och super duper trötta grabbar. 7 matcher som spelades 2*12 min effektivtid (klockan stannar mellan varje byte som ligger på 1 1/2 min), GRATTIS GRABBAR. Stolta och glada föräldrar stod vi där och hejade fram våra hjältar.


Alex & Rasmus innan matchstart


Alex


Alex jagar pucken i matchen om tredje pris


Alex in action


Seger hög (Alex på toppen:))


Vinnar gänget


Nu är det påsklov och på torsdag går bilen till Sälen... Det ska bli helt underbart härligt, hoppas bara på sol. Det ser lite dystert ut på den fronten.

Sköt om dig!


Kommentarer
Postat av: Sonja

Välkommen tillbax :-))

2009-04-06 @ 23:39:34
URL: http://minblogg-mittliv.blogspot.com/
Postat av: Åsa

Undrade just vart du tagit vägen!! Ha en superskön skidresa

2009-04-07 @ 07:48:53
Postat av: Anna Wickvom

Medan ni var i ishallen så var jag och några tjejer på fotbollsträningen på planen utanför kl 10-12! Härligt väder för att vara utomhus en förmiddag :-)

2009-04-17 @ 14:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0